Facebook Petra Nuzdorfer

Cenik

CENIK STORITEV (velja za leto 2019)

1. Fotografiranje NOSEČNICE z družino:
Krasen čas pričakovanja vašega novega člana naj bo ujet v objektiv in za vedno ujet na fotografiji. Najboljši čas za fotografiranje trebuščka je okoli 34. tedna nosečnosti. Rezervacije so najboljše že takoj, ko izveste, da pričakujete mali čudež, saj če me pokličete okoli 34. tedna, ko naj bi se fotografiranje odvijalo, so lahko termini že vsi zasedeni. Na voljo je zunanje fotografiranje ali studijsko fotografiranje. Prav tako sta dva paketa, mini ali polni paket. Mini paket je kratek, 15-20 min fotografiranja, skupaj s pogovorom in dogovarjanjem pa okoli 30 min. Naredimo 3 različne scene po vašem izboru, fotografiranje poteka v enem oblačilu (lahko razkrijemo trebušček in se fotografiramo tudi v spodnjem perilu),  si sami izberete 6 fotografij. Polni paket pa nam vzame 60 min fotografiranja, skupaj s pogovorom in pripravo 90min, naredimo več kombinacij, različnih postavitev, detajlov, več različnih oblačil. Na koncu samega fotografiranja si sami izberete 25 fotografij, ki so vam najbolj všeč. Zelo je zaželjen partner in otroci (če jih imate) pri obeh paketih. Nekaj rekvizitov, oblačil in dodatkov imam jaz, vi poskrbite le za nekaj malenkosti. V kolikor se odločite za fotografiranje nosečnice + novorojenčka, prejmete brezplačno fotografiranje družine pri 6.mesecu otrokove starosti. 
Termini v studiu možni od ponedeljka do petka v dopoldanskem času. Zaradi velike zasedenosti je najboljša rezervacija  že takoj, ko se odločite, da pridete k meni, pa čeprav ste morda šele v drugem mesecu. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija.
Cena
Studio POLNI paket: 150€ 
Studio MINI paket: 60€
Narava POLNI paket:170€
Narava MINI paket: 110€


 


2. Fotografiranje OD TREBUŠČKA DO PRVEGA LETA

Koliko se v enem letu lahko spremeni? Ogromno! Nosečniški trebušček izgine in otroček zraste v malčka. In zakaj ne bi s fotografijami začeli s trebuščkom, na začetku? Na voljo so trije obiski: proti koncu nosečnosti, po rojstvu do enega meseca ter pri prvem letu (možnost izbire ali dokupa pri 6. mesecu starosti otroka). Ozadje in postavitev sta enaka na vseh treh srečanjih, zato da na koncu nastane časovnica. Na izbiro sta dve različici:
a) Mamica in otroček
b) Družinska postavitev (velja tudi za fotografiranje s sorojenci)
Na vsako srečanje prejmete 5 fotografij.
Cena: 150eur


2. Fotografiranje NOVOROJENČKA (do 14dni) z družino in sorojenci:
Fotografiranje novorojenčka poteka v prvih 14 dneh po rojstvu, najbolj zaželjeno že v prvem tednu. Za vse rekvizite in dodatke poskrbim jaz, vi poskrbite le za spečo in sito štručko. Izbor scen, barv, kapic in vseh dodatkov je popolnoma vaša izbira. V samo slikanje je vključeno slikanje novorojenčka z mamico posebej in novorojenčka z očkom posebej Vedno naredimo tudi družinsko sliko, torej starša z novorojenčkom, v kolikor so prisotni tudi sorojenci, tudi z njimi. Na koncu si sami izberete 25 fotografij, ki so vam najbolj pri srcu. Termini v studiu možni od ponedeljka do petka v dopoldanskem času. Potrebno je vnaprej rezervirati svoj terminček. Zaradi zasedenosti terminov prosim pokličite prej, torej pred porodom, da vam povem vsa navodila. Fotografiranje povprečno traja 1.5ure, vsake toliko pa vse do 3h ur, odvisno od sodelovanja vašega malega čudeža. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. Vključeno je tudi malo darilce, kartice presenečenja (v vrednosti 25€). V kolikor se odločite za fotografiranje nosečnice + novorojenčka, prejmete brezplačno fotografiranje družine pri 6.mesecu otrokove starosti. 
Cena
250€


3. Fotografiranje NOVOROJENČKA NA DOMU
Domače vzdušje, vonj in udobje doma. Tudi tako lahko ustvarimo krasne spominčke za prve dni ali prvi mesec vašega dojenčka. Ni potrebe, da so stari le nekaj dni. Nekje do meseca in pol pa je optimalno, da se vidimo. Fotografira se v večih prostorih vašega stanovanja: spalnica, dnevna soba, otroška sobica, na hodniku... Rekvizitov ni, fotografira se v vaših rokicah, na postelji, kavču. Fotografiranje traja 2 uri. Izberete si lahko 25 različnih fotografij.  V kolikor se odločite za fotografiranje nosečnice + novorojenčka, prejmete brezplačno fotografiranje družine pri 6.mesecu otrokove starosti. 
Cena:
350eur (dodatno se plačajo potni stroški iz Škofljice do vašega doma po tarifi 0.37€/km2)


4. MESEČNO fotografiranje dojenčka:
Najbolj primerno za otročke do enega leta (za starejše oziroma od enega leta dalje poglejte pod tromesečnice). Vašega dojenčka fotografiramo vsak mesec v studiu na določeno tematiko (ena scena/tematika vsak mesec), začnemo s prvim mesecem starosti. Fotografije prejmete vsak mesec sproti, torej 1. mesec, 2. mesec, 3. mesec, ... vse do enega leta. Termini so v studiu možni ob torkih dopoldan. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija.
Na izbiro imate dve možnosti:

- časovnica: malčke se fotografira na eno tematiko vsak mesec. Tako se zelo lepo vidi, kako vaš dojenček raste.
- mešano: vsak mesec drugačna tematika. 
Cena
Mesečnice: 300€ za celo leto (12obiskov)


5. TROMESEČNO fotografiranje vašega malčka:
Do enega leta: Vidimo se vsake tri mesece, torej 4x v letu, v mojem studiu. Vsakič si izberemo različno sceno za fotografiranje in eno sceno za časovnico za celo leto. Po 12ih mesecih dobite poleg vseh fotografij tudi kolaž časovnice (4slike skupaj) v digitalni obliki.
Od enega leta dalje: Možna zamenjava časovnice s tematskim fotografiranjem, torej naredimo dve tematski, po lastni izbiri, lahko tudi v naravi.
Termini v studiu možni ob torkih dopoldan (ali narava za starejše od enega leta, popoldan med tednom).  Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija.
Cena:
Studio: 250€ za celo leto
Narava: 300€ za celo leto


6. Fotografiranje DOJENČKA, OTROKA z družino in sorojenci:
Dojenčki se slikajo lahko že od enega meseca dalje. V kateri starosti bi slikali vaše malčke je vaša odločitev, saj je vsak mesec nekaj posebnega, se pa starši največkrat odločijo za mejnike pri 6. mesecu ter za 1. rojstni dan (glejte paket rojstni dan). Za vse rekvizite in dodatke poskrbim jaz, vi poskrbite le za razigranega in veselega malčka ali malčico. Družinska slikica je vedno vključena. Sorojenci seveda vabljeni. Termini v studiu možni od ponedeljka do petka po predhodnjem dogovoru, v dopoldanskem času.  Možna dva različna paketa, polni in mini paket. Mini paket je kratek, 15-20 min fotografiranja, skupaj s pogovorom in dogovarjanjem pa okoli 30 min. Naredimo 3 različne scene po vašem izboru, fotografiranje poteka v enem oblačilu, torej se ne preoblačimo. Iz galerije fotografij si sami izberete 9 fotografij, iz vsake scene po 3 fotografije. Polni paket pa nam vzame 60min fotografiranja, skupaj s pripravo in pogovorom 90min, naredimo več kombinacij, različnih postavitev, detajlov, lahko se preoblečemo. Na koncu fotografiranja si iz prejete galerije izberete 25 različnih fotografij. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. Vključeno je tudi malo darilce, kartice presenečenja v vrednosti 25€ (pri nakupu polnega paketa)
Cena
POLNI paket: 200€
MINI paket: 100€ 


 

7. Fotografiranje OTROKA z družino NA DOMU:
Dom, naš kraj udobja in neke domačnosti :) Ja, vedno je lepo. In tako ujamemo trenutke razigranosti in nagajivosti prav v vašem domu. Na voljo imamo eno uro časa, da mi pokažete va domek in ustvarimo lepe spominčke. Iz galerije fotografij si izberete 25 fotografij po vaši želji. Vključene zahvalnice v vrednosti 25€

Cena: 300€ (doplačilo so potni stroški iz Škofljice do vašega doma po standardni tarifi 0.37€/km2)


8. Fotografiranje ROJSTNEGA DNE:
Možna dva različna paketa, polni in mini paket. Tortico prepustite meni (jo naročim v slaščičarni Rajska ptica) in vse kar morate poskrbeti je za svojega malčka, da bo sit in naspan. Prva, druga, tretja ... svečka vašega malčka je nekaj, kar si je potrebno zapomniti in ovekovečiti. Družinska slikica je seveda vključena in prav tako slikanje s sorojenci. Fotografiranje traja cca20-25min.
Termini v studiu možni od ponedeljka do petka dopoldan po predhodnem dogovoru.  Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. Vključeno je tudi malo darilce, kartice presenečenja v vrednosti 25€ (za polni paket).
Cena
POLNI paket: 210€ (torta vključena)
MINI paket: 110€ (torta vključena)


9. Fotografiranje DRUŽINE  V NARAVI:
Najlepše fotografije družine so v naravi, zato se odpravimo na kratek sprehod in vas poslikamo med sprehodom in igranjem. Potrebno vnaprej rezervirati svoj terminček.  Za fotografiranje v naravi se dogovarjamo sproti, glede na vreme in vremensko prognozo, a rezervacija že mora biti narejena. Žal se včasih termini tudi zavlečejo v druge mesece, saj če je veliko slabega vremena, ne moremo slikati po dežju in če je 35 stopinj, prav tako ne. Skratka, čakamo na ugodne razmere, zato morate biti malo potrpežljivi glede časovnega okvira fotografiranja. Tudi tukaj možna dva različna paketa, polni in mini paket. Mini paket je kratek, 15min fotografiranja, skupaj s pogovorom in dogovarjanjem pa okoli 30min (za računalnikom pa sem po našem fotografiranju še nekaj ur za izbor in obdelavo vaših fotografij). Fotografiranje poteka v enem oblačilu, prejmete 9 fotografij. Mini paketi potekajo na lokaciji po izboru fotografinje, največkrat v Škofljici. Polni paket pa nam vzame 60min in se dobimo na lokaciji, ki si jo izberete sami (za lokacije izven LJ in Škofljice je potrebno doplačilo za prevoz*). Fotografira se vsakega otroka posamično, skupaj v parih ali trojkah ter seveda s starši, torej naredimo vse možne kombinacije. Preoblačenje je vključeno.  V kolikor vaši otroci sodelujejo tako kot morajo si sami izberete 30 poljubnih fotografij, izbranih in obdelanih. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. Vključeno je tudi malo darilce, kartice presenečenja v vrednosti 25€ (pri rezervaciji polnega paketa).
Cena
POLNI paket: 250€
MINI paket: 110€


10. Vrednostni boni:
po dogovoru


Možnost nakupa DARILNIH bonov za vaše najbližje kot oblika UNIKATNEGA darila ob rojstvu, rojstnem dnevu, nosečnosti itd. Za rezervacijo termina z darilnim bonom je potrebno poklicati obvezno najkasneje 3 mesece pred iztekom bona, saj za iztek bona ne odgovarjamo. Bona ni mogoče menjati za gotovino. Veljavnost bona je 12 mesecev od dneva nakupa.

POMEMBNO: 
Fotografinja obdrži vse fotografije v arhivu. Raw/surove fotografije (negativi) niso vključene v pakete in jih ni mogoče dobiti za nobeno ceno. Izbor najlepših fotografij je na fotografinji, vi pa si sami izberete poljubne fotografije po številu, kot jih je v paketu. Možnost dokupa fotografij je mogoča. 

Popusti se ne seštevajo, prav tako pa darilnih bonov ni mogoče menjati za gotovino.
Vse fotografije na strani so objavljene s privolitvijo in odobritvijo slikanih oseb oziroma njihovih staršev. 
Fotografinja sama izbere določene fotografije, posnete na fotografiranju po svojem okusu, negative in preostale posnetke ni mogoče dobiti. Izmed vseh prejmete galerijo, iz katere izberete svoje najljubše posnetke. Fotografije prejmete preko e-galerije v roku do 21dni, če pa pride do kakšne bolezni ali neodložljive zadeve, pa prosimo za razumevanje, da se lahko zavleče še za nekaj dni.
Možen je nakup unikatnega lesenega USB ključka za 20eur kot dodatna storitev (ni obvezno, po izbiri). Možnost nakupa unikatnih foto albumov, ogled možen v studiu.

Fotografiranja potekajo v studiu v Ljubljani.
Pri MINI paketu je možnost nakupa dodatne "scene" po ceni 40eur. Pri vseh paketih je možnost nakupa dodatnih fotografij, cena posamezne digitalne fotografije je 10eur. 

DELOVNI ČAS STUDIA:
med tednom dopoldan
 

Posebne želje naročnika za poseben termin z njihovimi željami po popolni obravnavi (za podjetja, kampanje, tudi starše s posebnimi željami) se obračunajo 200eur/h, vključno z retušo. Seveda se o tej obravnavi domenimo pred samim fotografiranjem.
V kolikor na svoj določeni termin zamudite in se vaše fotografiranje podaljša v naslednji termin, ki ga ima določenega druga stranka, ali se podaljša na željo stranke, se doplača 30eur do 30min zamude in cena se dvigne sorazmerno z podaljševanjem. Če svojega termina ne odpoveste vsaj 24ur pred fotografiranjem se darilni bon šteje kot porabljen in ga ni mogoče uporabiti za nov termin. 

Možna so spreminjanja cenika brez vnaprejšnjega obveščanja in variiranja v cenah glede na posamezni dogovor s strankami. Kupljen darilni bon ima vrednost za tisti paket, v katerem času je bil kupljen in se ne prilagaja spreminjanjem cen. 

 

Splošni pogoji