Facebook Petra Nuzdorfer

Mnenja

mali cudez narave fotografiranje nosecnic novorojenckov dojenckov in druzin
Jana in Tomaž (Trzin) - hči Nika in sin Nejc

"S Petro smo se prvič spoznali po rojstvu hčerke pred dobrimi dvemi leti, ko smo se odločili za paket fotografiranja novorojenčka. Nastale so čudovite fotografije in zato smo se odločili, da bomo studio obiskovali kar vsak mesec do prvega rojstnega dne naše punčke. Bila je lepa izkušnja, fotografije, ki so nastale pa nam bodo v trajen in neprecenljiv spomin. Ko je naša družinica postala bogatejša še za fantka, smo se brez oklevanja ponovno odločili za fotografiranje pri Petri in tudi tokrat ni razočarala. Fotografije so prekrasne, vzdušje v studiu pa je bilo spet prijetno, saj je Petra vedno dobre volje, svojo pozitivno energijo pa prenese tudi na nas in nam polepša dan. Ker fotografij, ki jih ustvari Petra ni nikoli dovolj, smo se odločili, da se videvamo še naprej. Veselimo se skupnih trenutkov in novih spominčkov, ki jih bomo skupaj ustvarili."

mali cudez narave fotografiranje nosecnic novorojenckov dojenckov in druzin
Katja in Matej (Trebnje) - hčerka Lia

Na Petrini FB strani sva že v času nosečnosti spremljala objave njenih čudovitih slik malčkov, ki jih je ujela v fotoobjektiv. Ko se je rodila najina princeska, sva jo takoj poklicala. Na drugi strani telefonske linije naju je pozdravil prijazen glas in že smo se dogovorili za prvo slikanje. Odločila sva se za tromesečno slikanje. Petrina toplina, prijaznost, profesionalnost je na vsakem slikanju pričarala zelo prijetno vzdušje in predvsem čudovite slike, ki nam bodo v večen spomin. Še se vidimo. Hvala!
 

mali cudez narave fotografiranje nosecnic novorojenckov dojenckov in druzin
Tajda in Andraž (Idrija) - sinček Tim 8 dni

S Petro smo najprej sodelovali pri fotkanju nosečniškega trebuščka, kjer smo se takoj ujeli in dogovorili še za fotografiranje novorojenčka, ko nas bo obiskal. Oba photoshootinga sta bila svojevrstno doživetje predvsem na račun Petrine sproščenosti, prijaznosti in profesionalnosti, da o prejetih fotografijah sploh ne govorim. Kot da bi se poznali ze leta... Skratka, nepozabno! 

mali cudez narave fotografiranje nosecnic novorojenckov dojenckov in druzin
Maja in Boštjan (Ponikva) - hčerka Brina 2 meseca

Od prvega kontakta pa do končnega izdelka, navdušena, presegla si vsa moja pričakovanja! Res se vidi, da za fotografijo živiš in z dojenčki ravnaš, kot bi bili tvoji in ves handling imaš v malem prstu J  Naša Brina se je rodila prezgodaj, tako je bilo tudi fotografiranje bolj zgodnje in priznam, pred prihodom me je malo skrbelo – kako bo to izvedeno, pa tako mala pikica, no in ko sem te videla pri svojem delu – kako nežno in z občutkom ravnaš z našo malčico, so bile vse skrbi za mano, v studiu zelo prijetno, toplo, čisto, pozitivna energija in to naredi, da so tudi fotografije, končni izdelki nad vsemi pričakovanji, neverjetne! Imamo samo en velik problem – kako izbrati nekaj top fotografij, ki bodo krasile stene, ob takšnem naboru samih prečudovitih slik. 

Hvala še enkrat in se vidimo kmalu – že komaj čakamo!

Mali cudez narave - fotografiranje nosecnic, novorojenckov, dojenckov in druzin
Tjaša (Ljubljana) - sin Mark 5 mesecev

Slikanje pri tebi je res neverjetno! 
kakšna neverjetna energija ,vzdušje, občutek za malčke.. Slike, ki sem jih prejela pa so res naravnost ČUDOVITE ,spomini ki ostanejo večno in nam mamicam ob vsakem ogledu še posebej ogrejejo srce po tvoji zaslugi!:)
zagotovo se prav kmalu ponovno vrneva !:)  
 

Mali cudez narave - fotografiranje nosecnic, novorojenckov, dojenckov in druzin
Bernarda in Peter (ivančna Gorica) - hčerka Talija 12 dni

Petra, odkrili smo te povsem po naključju; izbira fotografa za obdobje nosečnosti, novorojenčkov, otrok in družin vsekakor ni lahka, saj je ponudba precej obširna. Že ob pregledu tvoje galerije sem začutila dobro energijo in trajne spomine na nosečnost sem želela ohraniti s tvojo pomočjo. Po srečanju s teboj sem vedela, da si želim tudi tvojih slik naše deklice v prvih dneh življenja. Seveda so se porajali dvomi, kako bo fotografiranje nekaj dni po porodu potekalo, vendar je bila skrb odveč: vse je šlo kot po maslu, izredno lepa izkušnja. Potem si nas pa presenetila s tako velikim številom neverjetnih fotografij, da smo imeli resne težave z izbiro tistih, ki bodo krasile naše stene. Zagotovo se kmalu spet vidimo … morda pa to le ni naključje, da smo te spoznali ;)

Mali cudez narave - fotografiranje nosecnic, novorojenckov, dojenckov in druzin
Janja in Denis (Šmartno pri Litiji) - sinček Erik 1.rd

Veliko sva slišala o tebi in videla sva, da je vse res. Imaš topel odnos do strank in si polna energije, kar se pozna tudi na delu in seveda na končnem izdelku - na slikah. S tabo je bilo zabavno delati in kljub temu da je bil Erik slabe volje, so slike ratale popolne. Sigurno se še kdaj vidimo.

Mali cudez narave - fotografiranje nosecnic, novorojenckov, dojenckov in druzin
Barbara in Mitja (Vrhnika) - sin Jaka in hči Lucija

" Dejstvo, da smo se za slikanje odločili že v tretje, pove največ.
 Petra! si enostavno ena in edinstvena. Vidi se ti, da fotografiraš iz užitka in strasti, 
najbolj pa me veseli in navdušuje tvoj odnos, do nas in do naših malih zakladkov, 
le-ta je izjemno topel in domač, kot da bi nas slikal nekdo, ki nam je zelo blizu.
Najlepša hvala za čudovito izkušnjo in neprecenljive spomine, ki nas 
bodo absolutno greli skozi življenje."
 

Mali cudez narave - fotografiranje nosecnic, novorojenckov, dojenckov in druzin
Živa in Alojz (Novo Mesto) - sinček Izak 6 mesecev

Ko sem pred 6 leti čisto naključno odkrila tvoje fotografije novorojenčkov, sem se odločila, da želim imeti svoje otroke na fotografiji skozi tvoje oči. Oba z možem sva bila zelo pozitivno presenečena nad tvojo toplino, pristopom in energijo, ki jo oddajaš. Pristen nasmeh, ki je tudi Izaku na obrazu dvignil kotičke ustnic. Hvala za vse, bilo je krasno. Se že veselimo ponovnega snidenja in ti želimo še obilo lepih in ustvarjalnih trenutkov z malčki. 

Fotografiranje novorojenčkov, dojenčkov, otrok, družin in nosečnice - Mali čudež narave
Scott in Jasmina (Brezovica) - sinček Julian Sebastian 12 dni

Zelo sva vesela, da sva se odlocila fotografiranje najinega soncka zaupati Petri, saj je bilo ne le profesionalno opravljeno, temvec tudi zelo prijetno v njeni druzbi. Petra definitivno ve, kaj dela in to se vidi tudi na fotografijah. Najin Julian sicer ni imel najboljsega dneva, ko smo se odsli slikat, ampak Petre to ni ustavilo. Maksimalno se je potrudila, da smo dobili cim vec uspesnih in lepih fotk in niti malo ni izgubila zivcev z Julianovim jokom. Se enkrat hvala za zares krasno izkusnjo!

Strani