Facebook Petra Nuzdorfer

Cenik

CENIK STORITEV (velja za leto 2024)

Za vse pakete prejmete fotografije v visoki resoluciji, skrbno obdelane in retuširane. Fotografije si SAMI izberete iz prejete galerije, torej po vašem okusu. Prejmete tudi spletno galerijo z unikatnim geslom, ki je dostopna preko mobilnega telefona in jo lahko delite komurkoli. 

1. Fotografiranje NOSEČNICE z družino:
Najboljši čas za fotografiranje trebuščka je od 27-36. tedna nosečnosti, lahko pa tudi prej ali kasneje. 
V kolikor se odločite za fotografiranje nosečnice + novorojenčka, prejmete družinsko fotografijo pri 6.mesecu otrokove starosti brezplačno.

Cena
Studio KLASIČNI paket: 200€ (50min, 12 fotografij, možnost preoblačenja)
Studio MINI paket: 100€ (10min, 4 fotografije, eno oblačilo)
Narava POLNI paket:220€ ((50min, 15 fotografij, možnost preoblačenja)
Narava MINI paket: 140€ (10min, 6 fotografij)


 


2. Fotografiranje OD TREBUŠČKA DO PRVEGA LETA

Koliko se v enem letu lahko spremeni? Ogromno! Nosečniški trebušček izgine in otroček zraste v malčka. In zakaj ne bi s fotografijami začeli s trebuščkom, na začetku? Na voljo so trije obiski: proti koncu nosečnosti, po rojstvu do enega meseca ter pri prvem letu (možnost izbire ali dokupa pri 6. mesecu starosti otroka). Ozadje in postavitev sta enaka na vseh treh srečanjih, zato da na koncu nastane časovnica. Ozadje si izberete sami. Na izbiro sta dve različici:
a) Mamica in otroček
b) Družinska postavitev (vsi člani družine)
Na vsako srečanje prejmete 4 fotografije.
Cena: 200eur


2. Fotografiranje NOVOROJENČKA (4-30dni) z družino in sorojenci:
Najboljši čas je nekje do 14.dneva in rada rečem nekje do 1 meseca. Za vse rekvizite in dodatke poskrbim jaz. Izbor scen, barv, kapic in vseh dodatkov je popolnoma vaša izbira. V samo slikanje je vključeno slikanje novorojenčka z mamico posebej in novorojenčka z očkom posebej. Vedno naredimo tudi družinsko sliko, torej starša z novorojenčkom, v kolikor so prisotni tudi sorojenci, tudi z njimi. Na koncu si sami izberete fotografije, ki so vam najbolj pri srcu. Na voljo je tudi kratek termin za tiste, ki želite le nekaj družinskih fotografij z vašo štručko in eno ali dve, kjer je doječek sam.  V kolikor se odločite za fotografiranje nosečnice + novorojenčka, prejmete družinsko fotografijo pri 6.mesecu otrokove starosti brezplačno.
Cena: 
KLASIČNI paket: 
280€  - 1 hdo 3h, 20 fotografij po vašem izboru, rekviziti, ozadja, družinske,...
MINI paket: 190eur - do 30min, 7 fotografij po vašem izboru, naredijo se večinoma družinske, posamično pa tudi ena s sorojenci in otroka samega.


3. Fotografiranje NOVOROJENČKA NA DOMU
Domače vzdušje, vonj in udobje doma. Tudi tako lahko ustvarimo krasne spominčke za prve dni ali prvi mesec vašega dojenčka. Ni potrebe, da so stari le nekaj dni. Nekje do meseca in pol pa je optimalno, da se vidimo. Fotografira se v večih prostorih vašega stanovanja: spalnica, dnevna soba, otroška sobica, na hodniku... Rekvizitov je manj, fotografira se v vaših rokicah, na postelji, kavču. Fotografiranje traja 2 uri. Izberete si lahko 20 različnih fotografij.  V kolikor se odločite za fotografiranje nosečnice + novorojenčka, prejmete družinsko fotografijo pri 6.mesecu otrokove starosti brezplačno.
Cena:
320eur (dodatno se plačajo potni stroški iz Škofljice do vašega doma po tarifi 0.37€/km2)


4. MESEČNO fotografiranje dojenčka:
12 mesecev, 12 različnih scen po vašem okusu. Vsak mesec sproti prejmete 10 različnih fotografij iz tekočega fotografiranja. Na voljo rzalična ozadja, dodatki, rekviziti. Začnemo s prvim mesecem starosti, lahko pa tudi kasneje. Termini so dopoldan.
Na izbiro imate dve možnosti:
Cena
Mesečnice: 390€ za celo leto (12obiskov)


5. TROMESEČNO fotografiranje vašega malčka:
Do enega leta: Vidimo se vsake tri mesece, torej 4x v letu, v mojem studiu. Vsakič si izberemo različno sceno za fotografiranje in eno sceno za časovnico za celo leto. Po 12ih mesecih dobite poleg vseh fotografij tudi kolaž časovnice (4slike skupaj) v digitalni obliki.
Od enega leta dalje: narava. 4 letni časi: pomlad, poletje, jesen, zima. 4x mini paket fotografiranja v naravi. Družinsko fotkanje popoldan po službah. Plačate 3, dobite 4 mini pakete.
Termini v studiu možni ob torkih dopoldan (ali narava za starejše od enega leta, popoldan med tednom).  Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija.
Cena:
Studio dopoldan: 330€ za celo leto
Narava popoldan: plačate 3, prejmete 4 mini pakete: namesto 560eur = 420€ za celo leto.


6. Fotografiranje DOJENČKA, OTROKA - DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE: 
Dojenčki se slikajo lahko že od enega meseca dalje. V kateri starosti bi slikali vaše malčke je vaša odločitev, saj je vsak mesec nekaj posebnega, se pa starši največkrat odločijo za mejnike pri 6. mesecu ter za 1. rojstni dan (glejte paket rojstni dan). Za vse rekvizite in dodatke poskrbim jaz, vi poskrbite le za razigranega in veselega malčka ali malčico. Družinska slikica je vedno vključena. Sorojenci seveda vabljeni. Termini v studiu možni od ponedeljka do sobote po predhodnjem dogovoru, v dopoldanskem času.  Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. 
Cena
KLASIČNI paket: 230€ (60min, 20 fotografij, možnost preoblačenja)
MINI paket: 130€ (15min,  7 fotografij, eno oblačilo)

 

7. Fotografiranje OTROKA in družine NA DOMU:
Dom, naš kraj udobja in neke domačnosti :) Ja, vedno je lepo. In tako ujamemo trenutke razigranosti in nagajivosti prav v vašem domu. Na voljo imamo eno uro časa, da mi pokažete va domek in ustvarimo lepe spominčke. Starosti otrok od 1.meseca dalje. Iz galerije fotografij si izberete 25 fotografij po vaši želji. 

Cena: 280€ (doplačilo so potni stroški iz Škofljice do vašega doma po standardni tarifi 0.37€/km2)


8. Fotografiranje ROJSTNEGA DNE (cake smash):
Za tortico poskrbim jaz in za vse kar morate poskrbeti je za svojega malčka, da bo sit in naspan (velja za mlajše). Prva, druga, tretja ... svečka vašega malčka je nekaj, kar si je potrebno zapomniti in ovekovečiti. Družinska slikica je seveda vključena in prav tako slikanje s sorojenci. Opcija je tudi kopanje v banjici po razdejanju s tortico. Namesto torte je možen dogovor za muffine ali donate, balone. 
Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. 
Cena
KLASIČNI paket: 250€ (60min, 20 fotografij po vaši izbiri, torta in baloni  vključeni)
MINI paket: 150€ (30min, družinska scena + scena s tortico, 7 fotografij po vaši izbiri, eno oblačilo, torta in baloni vključeni)
CAKE SMASH + BANJICA: 300€


9. Fotografiranje DRUŽINE  V NARAVI:
Najlepše fotografije družine so v naravi, zato se odpravimo na kratek sprehod in vas poslikamo med sprehodom in igranjem. Potrebno vnaprej rezervirati svoj terminček.  Za fotografiranje v naravi se dogovarjamo sproti, glede na vreme in vremensko prognozo, a rezervacija že mora biti narejena. Mini paketi potekajo na lokaciji po izboru fotografinje, največkrat v Škofljici. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. 
Cena
KLASIČNI paket: 250€ (60min, 20fotografij, možnost preoblačenja)
MINI paket: 140€ (10min, 5 fotografij, eno oblačilo)


10. Vrednostni boni:
po dogovoru


Možnost nakupa DARILNIH bonov za vaše najbližje kot oblika UNIKATNEGA darila ob rojstvu, rojstnem dnevu, nosečnosti itd. Za rezervacijo termina z darilnim bonom je potrebno poklicati obvezno najkasneje 1 mesec pred iztekom darilnega bona, saj za iztek bona ne odgovarjamo. Bona ni mogoče menjati za gotovino, ga je pa možno koristiti v več delih. Veljavnost bona je 12 mesecev od dneva nakupa. V kolikor zamudite svoj naročeni in rezervirani termin, se za prestavitev ure/datuma računajo stroški čakanja 30eur.

POMEMBNO: 
Fotografinja obdrži vse fotografije v arhivu. Raw/surove fotografije (negativi) niso vključene v pakete in jih ni mogoče dobiti za nobeno ceno. Izbor najlepših fotografij je na fotografinji, vi pa si sami izberete poljubne fotografije po številu, kot jih je v paketu. Možnost dokupa fotografij je mogoča. 

Popusti se ne seštevajo, prav tako pa darilnih bonov ni mogoče menjati za gotovino.
Vse fotografije na strani so objavljene s privolitvijo in odobritvijo slikanih oseb oziroma njihovih staršev. 
Fotografinja sama izbere galerijo fotografij, izmed katerih si sami izberete najljubše, negative in preostale posnetke ni mogoče dobiti.  Fotografije prejmete preko e-galerije v roku do 21dni, če pa pride do kakšne bolezni ali neodložljive zadeve, pa prosimo za razumevanje, da se lahko zavleče še za nekaj dni.
Možen je nakup unikatnega lesenega USB ključka za 20eur kot dodatna storitev (ni obvezno, po izbiri). Možnost nakupa unikatnih foto albumov, ogled možen v studiu.
Doplačilo za hišnega ljubljenčka je 20eur na fotografiranje zaradi čiščenja. Popoldanski termini (od 13h dalje) se doplačajo dodatno (ni del darilnega bona).
Fotografiranja potekajo v studiu v Ljubljani.

Pri MINI paketu je možnost nakupa dodatne "scene" po ceni 60eur. Pri vseh paketih je možnost nakupa dodatnih fotografij, cena posamezne digitalne fotografije je 10eur. 

DELOVNI ČAS STUDIA:
pon-pet: 7:00-14:00, popoldanski in vikend termini po dogovoru. 

DELOVNI ČAS za fotografiranje V NARAVI:
dopoldnevi-popoldnevi
 

Posebne želje naročnika za poseben termin z njihovimi željami po popolni obravnavi (za podjetja, kampanje, tudi starše s posebnimi željami) se obračunajo 300eur/h, vključno z retušo. Seveda se o tej obravnavi domenimo pred samim fotografiranjem.
V kolikor na svoj določeni termin zamudite in se vaše fotografiranje podaljša v naslednji termin, ki ga ima določenega druga stranka, ali se podaljša na željo stranke, se doplača 30eur do 30min zamude in cena se dvigne sorazmerno z podaljševanjem. Če svojega termina ne odpoveste vsaj 24ur pred fotografiranjem se darilni bon šteje kot porabljen in ga ni mogoče uporabiti za nov termin. 

Možna so spreminjanja cenika brez vnaprejšnjega obveščanja in variiranja v cenah glede na posamezni dogovor s strankami. 
Fotografinja hrani fotografije za izbor 365dni od dneva izročitve. Stranka naj izbere svoje fotografije znotraj 14 dni po prejetju svoje galerije. Če po enem mesecu dni niso izbrane iz prejete galerije, fotografinja ne zagotavlja več shrambe. 

 

Splošni pogoji