Facebook Petra Nuzdorfer

Cenik

CENIK STORITEV (velja za leto 2020)

Za vse pakete prejmete fotografije v visoki resoluciji, skrbno obdelane in retuširane. VSE fotografije si SAMI izberete iz prejete galerije, torej po vašem okusu. Prejmete tudi spletno galerijo z unikatnim geslom, ki je dostopna preko mobilnega telefona in jo lahko delite komurkoli. Pri določenih polnih paketih prejmete tudi darilo v vrednosti 25eur. 

1. Fotografiranje NOSEČNICE z družino:
Najboljši čas za fotografiranje trebuščka je od 30-34. tedna nosečnosti, lahko pa tudi prej ali kasneje. Rezervacije so najboljše čimprej. Na voljo je zunanje fotografiranje ali studijsko fotografiranje.
V kolikor se odločite za fotografiranje nosečnice + novorojenčka, prejmete družinsko fotografijo pri 6.mesecu otrokove starosti brezplačno.
Termini v studiu možni od ponedeljka do sobote v dopoldanskem času, narava popoldan. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija.
Cena
Studio KLASIČNI paket: 150€ (50min, 20 fotografij, možnost preoblačenja)
Studio MINI paket: 60€ (10min, 2-3 scene, 6 fotografij, eno oblačilo)
Narava POLNI paket:180€ ((45min, 20 fotografij, možnost preoblačenja)
Narava MINI paket: 130€ (15min, 6 fotografij, eno oblačilo)


 


2. Fotografiranje OD TREBUŠČKA DO PRVEGA LETA

Koliko se v enem letu lahko spremeni? Ogromno! Nosečniški trebušček izgine in otroček zraste v malčka. In zakaj ne bi s fotografijami začeli s trebuščkom, na začetku? Na voljo so trije obiski: proti koncu nosečnosti, po rojstvu do enega meseca ter pri prvem letu (možnost izbire ali dokupa pri 6. mesecu starosti otroka). Ozadje in postavitev sta enaka na vseh treh srečanjih, zato da na koncu nastane časovnica. Ozadje si izberete sami. Na izbiro sta dve različici:
a) Mamica in otroček
b) Družinska postavitev (velja tudi za fotografiranje s sorojenci)
Na vsako srečanje prejmete 5 fotografij.
Cena: 150eur


2. Fotografiranje NOVOROJENČKA (do 14dni) z družino in sorojenci:
Občutljiv čas, ko pridemo iz porodnišnice, a ravno ta čas je primeren za fotkanje, saj še globoko spijo. Najboljši čas je nekje do 14.dneva in rada rečem nekje do 1 meseca. Za vse rekvizite in dodatke poskrbim jaz. Izbor scen, barv, kapic in vseh dodatkov je popolnoma vaša izbira. V samo slikanje je vključeno slikanje novorojenčka z mamico posebej in novorojenčka z očkom posebej. Vedno naredimo tudi družinsko sliko, torej starša z novorojenčkom, v kolikor so prisotni tudi sorojenci, tudi z njimi. Na koncu si sami izberete 25 fotografij, ki so vam najbolj pri srcu. Na voljo je tudi kratek termin za tiste, ki želite le nekaj družinskih fotografij z vašo štručko in eno ali dve, kjer je doječek sam. Traja 30-40min. Termini v studiu možni od ponedeljka do petka v dopoldanskem času. Potrebno je vnaprej rezervirati svoj terminček. Prosim pokličite PRED porodom. Fotografiranje povprečno traja 1.5ure, vsake toliko pa vse do 3h ur, odvisno od sodelovanja vašega dojenčka. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. Vključeno je tudi malo darilce, kartice presenečenja (v vrednosti 25€). V kolikor se odločite za fotografiranje nosečnice + novorojenčka, prejmete družinsko fotografijo pri 6.mesecu otrokove starosti brezplačno.
Cena: 
KLASIČNI paket: 
250€  - do 3h, 25 fotografij po vašem izboru, rekviziti, ozadja, družinske,...
MINI paket: 150eur - do 30min, 9 fotografij po vašem izboru, naredijo se večinoma družinske, posamično tudi s sorojenci in otroka samega.


3. Fotografiranje NOVOROJENČKA NA DOMU
Domače vzdušje, vonj in udobje doma. Tudi tako lahko ustvarimo krasne spominčke za prve dni ali prvi mesec vašega dojenčka. Ni potrebe, da so stari le nekaj dni. Nekje do meseca in pol pa je optimalno, da se vidimo. Fotografira se v večih prostorih vašega stanovanja: spalnica, dnevna soba, otroška sobica, na hodniku... Rekvizitov je manj, fotografira se v vaših rokicah, na postelji, kavču. Fotografiranje traja 2 uri. Izberete si lahko 25 različnih fotografij.  V kolikor se odločite za fotografiranje nosečnice + novorojenčka, prejmete družinsko fotografijo pri 6.mesecu otrokove starosti brezplačno.
Cena:
350eur (dodatno se plačajo potni stroški iz Škofljice do vašega doma po tarifi 0.37€/km2)


4. MESEČNO fotografiranje dojenčka:
Najbolj primerno za otročke do enega leta (za starejše oziroma od enega leta dalje poglejte pod tromesečnice). Vašega dojenčka fotografiramo vsak mesec v studiu na določeno tematiko (ena scena/tematika vsak mesec), začnemo s prvim mesecem starosti. Fotografije prejmete vsak mesec sproti, torej 1. mesec, 2. mesec, 3. mesec, ... vse do enega leta. Termini so v studiu možni ob torkih dopoldan. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija.
Na izbiro imate dve možnosti:

- časovnica: malčke se fotografira na eno tematiko vsak mesec. Tako se zelo lepo vidi, kako vaš dojenček raste.
- mešano: vsak mesec drugačna tematika. 
Cena
Mesečnice: 300€ za celo leto (12obiskov)


5. TROMESEČNO fotografiranje vašega malčka:
Do enega leta: Vidimo se vsake tri mesece, torej 4x v letu, v mojem studiu. Vsakič si izberemo različno sceno za fotografiranje in eno sceno za časovnico za celo leto. Po 12ih mesecih dobite poleg vseh fotografij tudi kolaž časovnice (4slike skupaj) v digitalni obliki.
Od enega leta dalje: Možna zamenjava časovnice s tematskim fotografiranjem, torej naredimo dve tematski, po lastni izbiri, lahko tudi v naravi z malim doplačilom.
Termini v studiu možni ob torkih dopoldan (ali narava za starejše od enega leta, popoldan med tednom).  Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija.
Cena:
Studio: 250€ za celo leto
Narava: 380€ za celo leto (za povratnike 340eur)


6. Fotografiranje DOJENČKA, OTROKA z družino in sorojenci:
Dojenčki se slikajo lahko že od enega meseca dalje. V kateri starosti bi slikali vaše malčke je vaša odločitev, saj je vsak mesec nekaj posebnega, se pa starši največkrat odločijo za mejnike pri 6. mesecu ter za 1. rojstni dan (glejte paket rojstni dan). Za vse rekvizite in dodatke poskrbim jaz, vi poskrbite le za razigranega in veselega malčka ali malčico. Družinska slikica je vedno vključena. Sorojenci seveda vabljeni. Termini v studiu možni od ponedeljka do sobote po predhodnjem dogovoru, v dopoldanskem času.  Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. Vključeno je tudi malo darilce, kartice presenečenja v vrednosti 25€ (pri nakupu polnega paketa)
Cena
KLASIČNI paket: 200€ (60min, 25 fotografij, možnost preoblačenja)
MINI paket: 100€ (15min, do 3 različne postavitve/scene, 9 fotografij (3x3), eno oblačilo)

 

7. Fotografiranje OTROKA z družino NA DOMU:
Dom, naš kraj udobja in neke domačnosti :) Ja, vedno je lepo. In tako ujamemo trenutke razigranosti in nagajivosti prav v vašem domu. Na voljo imamo eno uro časa, da mi pokažete va domek in ustvarimo lepe spominčke. Iz galerije fotografij si izberete 25 fotografij po vaši želji. Vključene zahvalnice v vrednosti 25€

Cena: 300€ (doplačilo so potni stroški iz Škofljice do vašega doma po standardni tarifi 0.37€/km2)


8. Fotografiranje ROJSTNEGA DNE (cake smash):
Tortico prepustite meni (jo naročim v slaščičarni Rajska ptica) in vse kar morate poskrbeti je za svojega malčka, da bo sit in naspan (velja za mlajše). Prva, druga, tretja ... svečka vašega malčka je nekaj, kar si je potrebno zapomniti in ovekovečiti. Družinska slikica je seveda vključena in prav tako slikanje s sorojenci. Opcija je tudi kopanje v banjici po razdejanju s tortico.
Termini v studiu možni od ponedeljka do sobote dopoldan po predhodnem dogovoru.  Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. Vključeno je tudi malo darilce, kartice presenečenja v vrednosti 25€ (za polni paket).
Cena
KLASIČNI paket: 210€ (60min, 25 fotografij po vaši izbiri, torta vključena)
MINI paket: 140€ (30min, družinska scena + scena s tortico, 9 fotografij po vaši izbiri, eno oblačilo, torta vključena)
CAKE SMASH + BANJICA: 210€


9. Fotografiranje DRUŽINE  V NARAVI:
Najlepše fotografije družine so v naravi, zato se odpravimo na kratek sprehod in vas poslikamo med sprehodom in igranjem. Potrebno vnaprej rezervirati svoj terminček.  Za fotografiranje v naravi se dogovarjamo sproti, glede na vreme in vremensko prognozo, a rezervacija že mora biti narejena. Mini paketi potekajo na lokaciji po izboru fotografinje, največkrat v Škofljici. Za ogled nekaj fotografij pojdite na http://www.malicudez.com/galerija. Vključeno je tudi malo darilce, kartice presenečenja v vrednosti 25€ (pri rezervaciji polnega paketa).
Cena
KLASIČNI paket: 250€ (60min, 25fotografij, možnost preoblačenja)
MINI paket: 130€ (15min, 9 fotografij (3x3), eno oblačilo)


10. Vrednostni boni:
po dogovoru


Možnost nakupa DARILNIH bonov za vaše najbližje kot oblika UNIKATNEGA darila ob rojstvu, rojstnem dnevu, nosečnosti itd. Za rezervacijo termina z darilnim bonom je potrebno poklicati obvezno najkasneje 3 mesece pred iztekom bona, saj za iztek bona ne odgovarjamo. Bona ni mogoče menjati za gotovino. Veljavnost bona je 12 mesecev od dneva nakupa. V kolikor zamudite svoj naročeni in rezervirani termin, se za prestavitev ure/datuma računajo stroški čakanja 30eur.

POMEMBNO: 
Fotografinja obdrži vse fotografije v arhivu. Raw/surove fotografije (negativi) niso vključene v pakete in jih ni mogoče dobiti za nobeno ceno. Izbor najlepših fotografij je na fotografinji, vi pa si sami izberete poljubne fotografije po številu, kot jih je v paketu. Možnost dokupa fotografij je mogoča. 

Popusti se ne seštevajo, prav tako pa darilnih bonov ni mogoče menjati za gotovino.
Vse fotografije na strani so objavljene s privolitvijo in odobritvijo slikanih oseb oziroma njihovih staršev. 
Fotografinja sama izbere galerijo fotografij, izmed katerih si sami izberete najljubše, negative in preostale posnetke ni mogoče dobiti.  Fotografije prejmete preko e-galerije v roku do 21dni, če pa pride do kakšne bolezni ali neodložljive zadeve, pa prosimo za razumevanje, da se lahko zavleče še za nekaj dni.
Možen je nakup unikatnega lesenega USB ključka za 20eur kot dodatna storitev (ni obvezno, po izbiri). Možnost nakupa unikatnih foto albumov, ogled možen v studiu.

Fotografiranja potekajo v studiu v Ljubljani.
Pri MINI paketu je možnost nakupa dodatne "scene" po ceni 40eur. Pri vseh paketih je možnost nakupa dodatnih fotografij, cena posamezne digitalne fotografije je 10eur. 

DELOVNI ČAS STUDIA:
pon-sob dopoldan 

DELOVNI ČAS za fotografiranje V NARAVI:
popolnevi
 

Posebne želje naročnika za poseben termin z njihovimi željami po popolni obravnavi (za podjetja, kampanje, tudi starše s posebnimi željami) se obračunajo 200eur/h, vključno z retušo. Seveda se o tej obravnavi domenimo pred samim fotografiranjem.
V kolikor na svoj določeni termin zamudite in se vaše fotografiranje podaljša v naslednji termin, ki ga ima določenega druga stranka, ali se podaljša na željo stranke, se doplača 30eur do 30min zamude in cena se dvigne sorazmerno z podaljševanjem. Če svojega termina ne odpoveste vsaj 24ur pred fotografiranjem se darilni bon šteje kot porabljen in ga ni mogoče uporabiti za nov termin. 

Možna so spreminjanja cenika brez vnaprejšnjega obveščanja in variiranja v cenah glede na posamezni dogovor s strankami. Kupljen darilni bon ima vrednost za tisti paket, v katerem času je bil kupljen in se ne prilagaja spreminjanjem cen. 

 

Splošni pogoji